HEEFT U EEN STORING? BEL NU! WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BESCHIKBAAR
img

liftreparatie

Door regulier en preventief onderhoud door LiftTech aan uw liftinstallatie kan in de meeste gevallen een groot aantal storingen voortijdig worden onderkend en dus ook worden voorkomen. Toch zullen storingen zich altijd blijven voordoen. Hoe vervelend het ook is. Altijd onverwachts en juist op die momenten dat het u niet uitkomt. U wilt maar één ding, de storing aan de lift moet zo snel mogelijk worden verholpen.

Stroomstoringen, slijtage en kapotte keuringspunten zijn de meest voorkomende oorzaken van een defecte liftinstallatie. Maar het probleem kan ook een diepere oorzaak hebben.

Daarom is het prettig om te weten dat voor de vakbekwame medewerkers van LiftTech geen enkele lift, ongeacht het type, geheimen kent. Mede dankzij de geavanceerde apparatuur waarmee de technici van LiftTech zijn uitgerust, is lang zoeken naar de aard van een storing dan ook niet aan de orde. Reparaties worden daarom ook snel en vakkundig uitgevoerd.

Want, hoe eerder het probleem is gevonden, des te sneller de lift weer operationeel is.

Kwaliteitsgarantie

Zo wordt de overlast – lift buiten dienst – op die manier zowel bij onderhoud als reparatie tot een minimum beperkt. Uiteraard met de kwaliteitsgarantie, die u van ons gewend bent.

Dat is LiftTech ten voeten uit.

Omdat wereldwijd voortdurend aan de veiligheid van liften wordt gewerkt, heeft dat ook gevolgen voor de techniek en mechaniek van de liftinstallaties. Daarom gaan de technici van LiftTech regelmatig terug in de schoolbanken. Want veiligheid is een groot goed bij LiftTech.

Garanties NLB