HEEFT U EEN STORING? BEL NU! WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BESCHIKBAAR
img

Lift renovatie

Regulier en professioneel onderhoud door LiftTech verlengen aanzienlijk de levensduur van uw liftinstallatie. Wie zijn huis en auto goed onderhoudt, komt zelden of nooit voor onaangename verrassingen te staan. En dat geldt in grote mate ook voor een lift(installatie).

Toch zullen bij tijd en wijle omwille van de veiligheid en functionaliteit onderdelen van de lift moeten worden vervangen. Ook in geval van regelmatig terugkerende storingen is het aan te bevelen nieuwe onderdelen in een liftinstallatie te plaatsen. Wij van LiftTech noemen dit liftrenovatie. Geen volledige modernisering, maar alleen de noodzakelijke aanpassingen.

Veiligheidseisen

Ook de constant vanuit de overheid opgelegde strengere veiligheidseisen maken renovatie aan een lift(installatie) soms noodzakelijk. Terecht ook, zeggen wij bij LiftTech. Met name liften van een oudere jaargang, die overigens nog prima functioneren, komen in aanmerking voor een liftrenovatie. Ongeacht het type lift. Want LiftTech is in alle soorten en maten van liften thuis. En dat is wel zo handig.

Een veilige en betrouwbare lift(installatie) is namelijk onze grootste zorg.

De kosten van een liftrenovatie liggen overigens beduidend lager dan de aanschaf van een compleet, nieuwe liftinstallatie. LiftTech rekent het graag allemaal voor u uit. Het maakt de keuze voor u alleen maar makkelijker.

Garanties NLB