HEEFT U EEN STORING? BEL NU! WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BESCHIKBAAR
img

LIFTTECH: EEN DYNAMISCH LIFTENBEDRIJF VOOR ALLE MOGELIJKE DIENSTEN

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Eén druk op de knop en de lift waar u zojuist ben ingestapt, brengt u naar de etage van uw keuze. Elke keer weer – op en neer – veilig naar uw volgende bestemming.

We staan er eigenlijk niet bij stil. Toch neemt de lift in onze samenleving een uiterst belangrijke plaats in. De gevolgen van een defecte lift zijn dan ook vaak ingrijpender dan wij denken. De trap biedt namelijk niet in alle gevallen uitkomst. Sommige ondernemingen, maar ook particulieren, zijn zelfs volledig afhankelijk van de lift in hun kantoor of bedrijfspand. Ook de defecte lift in een appartementsgebouw met veel etages kan grote problemen opleveren. Los van de ergernis.

Alle soorten liften, ongeacht type en leeftijd

Om onverwachte storingen en andere ongemakken te voorkomen, maar vooral voor ieders veiligheid, is regulier onderhoud aan een lift van cruciaal belang. LiftTech zorgt dat uw liftinstallatie continu en optimaal blijft functioneren. En is er onverhoopt toch iets aan de hand, dan staat het serviceteam van LiftTech direct voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

LiftTech biedt overigens méér dan alleen het onderhoud van liften. Renovatie, reparatie en volledige modernisering van uw liftinstallatie behoren eveneens tot de kernactiviteiten van een kleine onderneming, die zich onderscheidt in kwaliteit, veiligheid en een constante bereikbaarheid.

Daarom is LiftTech dé betrouwbare partner voor alle soorten liften, ongeacht type en leeftijd.

Kortom, kiezen voor LiftTech is een logische en dus ook een veilige keuze.

Garanties NLB