HEEFT U EEN STORING? BEL NU! WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BESCHIKBAAR
img

Lift modernisering

Lang niet in alle gevallen is het noodzakelijk uw complete lift(installatie) in zijn geheel te vervangen. Naast liftrenovatie bestaat ook de mogelijkheid van modernisering van uw lift(installatie).

Kan bijvoorbeeld de betrouwbaarheid niet meer worden gegarandeerd, of is de technische levensduur van een of meerdere hoofdcomponenten bereikt, dan is modernisering van uw lift(installatie) wellicht de meest voor de hand liggende keuze.

Liftmodernisering kan ook een afweging zijn, wanneer de lift niet langer aan de huidige veiligheidseisen voldoet, het comfort niet meer van deze tijd is, of er bij het rijden door de liftschacht hinderlijke geluiden optreden. Ook wanneer de lift niet meer precies voor de etage stopt, wat het in- en uitstappen bemoeilijkt, wil modernisering prijstechnisch nog weleens de meest gunstige oplossing zijn.

Facelift van uw liftinstallatie

Een lift is het visitekaartje van een gebouw, zeggen wij bij LiftTech. Dus zijn niet alleen veiligheid en functionaliteit belangrijke aspecten, essentieel is de professionele en veilige uitstraling van de buitenkant van de lift. Want een lift is er juist voor bedoeld om mensen te ‘verleiden’ naar binnen te stappen. Zonder ook maar enig moment van een onveilig gevoel, ook al is daar absoluut geen sprake van.

Een facelift van uw liftinstallatie zorgt voor een jonge en veilige uitstraling.

Garanties NLB